Πόρτο Κατσίκι

Εκτύπωση

PortoKatsiki1

  • Σε απόσταση περίπου 35km από την πόλη της Λευκάδας, στο νοτιότερο τμήμα του νησιού, κοντά στο χωριό Αθάνι, θα βρείτε την παγκοσμίως φημισμένη παραλία Πόρτο Κατσίκι. Το άγριο του τοπίου με τον κατάλευκο γκρεμό να ορθώνετε πάνω από τους λουόμενους σε συνδυασμό με το πράσινο της γύρω βλάστησης και το γαλάζιο της θάλασσας κάνουν την παραλία αυτή πόλο έλξης χιλιάδων τουριστών ενώ κάθε χρόνο πλασάρετε στις πρώτες 3 θέσεις των καλύτερων παραλιών της Ελλάδας.

PortoKatsiki2

 

 

 

 

Τι θα βρείτε:

  • Στο Πόρτο Κατσίκι θα βρείτε πάρκινγκ και εστιατόρια - καντίνες.

Που θα μείνετε:

  • Δεν θα βρείτε τίποτα για να μείνετε. Πολλοί κατασκηνώνουν κάτω από το βράχο αλλά είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Επίσης αρκετοί πηγαίνουν εκεί με αυτοκινούμενα τροχόσπιτα.

PortoKatsiki3

 

 

 

 

Γυμνισμός:

  • Η παραλία αυτή προσφέρεται για γυμνισμό στο Νότιο τμήμα της όλους τους μήνες εκτός από τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Άλλα:

  • Προειδοποίηση: Σε αντίθεση με τις άλλες παραλίες της Λευκάδας το Πόρτο Κατσίκι δεν έχει αρκετά πλατύ δρόμο με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, ιδιαίτερα των Αύγουστο. Καλό είναι αν θέλετε να αποφύγετε κάτι τέτοιο να πάτε νωρίς το πρωί (Πριν τις 10:00) ή προς το απόγευμα (μετά τις 18:00) ή να προτιμήσετε τα καραβάκια που ξεκινούν από την Βασιλική και το Νυδρί.

[Πηγή: e-lefkas.gr]

Wednesday the 16th.
Joomla 2.5 template by 888Poker